30 april 2012

Måndag, jag är ledig och det är VALBORG!!! kan bara börja med och säga att min helg har varit helt fantastisk! Vet inte äns vart jag ska börja! :O

I fredags åkte jag hem till Carro. Vi gjorde mat, bakade och dunkade musik! Sedan slog vi på en skrckfilm men innan de hände nåt fruktansvärt! Satt i soffan medans Carro fixade filmen. Då ser jag i taget VÄRLDENS största spindel!! Jag trodde seriöst jag skulle dö! Vi hoppade, skrek och ringde pappa som 2 idioter! haha Men tillsist fick vi ta tag i problemet och modet som vi trodde var helt borta kom tillbax och tillsammans fick vi död på den! haha pappa var i telefon hela tiden... Roliga som vi var fick vi me hela händelsen på film ;). Sen när den var död kollade vi på filmen. Spindeln satt dock kvar i skallen hela kvällen haha! Sen somnade vi väl runt 4.

På lördagen blev det en massa sol på carros altan! Sedan kom mamma och pappa å hämtade mig. Hängde då med dom upp till landet där jag chillade gaalet!

Igår så åkte jag hem. Blev dissad av Tilda så Carro fick komma över. Päronen va kvar på landet så vi fick hela huset för oss själva ;). Kollade as äcklig skräckfilm (the Ring) haha jag är seg men har faktiskt aldrig vågat se den. Och idag har vi inte gjort mycket. Solat och fixat oss inför ikv. Aa vi får väl se hur kvällen blir. Inte så strukturerat om man säger så :P. Ja där har ni min gaaalna helg! Nu får ni lite bilder ;)

Fredag:

Chokladbollar, kladdis, grädde, kakor, godis, chips, te, cola, saft och popcorn!




Spindeln! Bilden ljuger den var MYCKET större i verkligheten!

Lördag:



Chill på landet ♥

Söndag:

Fikat igår, inte lika mycket som i fredags men ändå ;). Ingen slår min och Carros bakning i helgen!

Idag:

Min fantastiska helg! Och det är inte slut än!

1