7 augusti 2915

Hej på er!
Nu va man hemma igen då, som jag alltid säger herregud va tiden går fort! Men allt gott har sitt slut dock detta goda va nånting som jag önskade kunde varat för evigt! Vilken resa alltså, har fått uppleva sådanna fantastiska saker som jag bara förr kunde drömma om!! Verkligen ett minne för livet. 
Vi har gjort allt från att besöka empire state building till frihetsgudinnan och miami beach! Aa vi hann med så mycket på våra två veckor i New York och Florida. Finns så mycket att berätta men då skulle detta inlägg bli en bok. Ska iallafall visa er bilder ifrån höjdpunkerna på resan. Fotade verkligen allting och har även filmat det hela så allt finns i det dubbla!
 
Innan resan så hade jag skrivit en lista inför New York på allt som jag ville se och besök. Allt detta kan jag nu bock av eftersom att jag fått se allt de som jag ville se! Jag är så lycklig. Resan kan bara sumeras med helt underbar och även om vissa saker inte kanske levde upp till mina ofantligt höga förväntingar så är jag otroligt lycklig att jag fått uppleva detta. Det va en av mina högsta önskingar i livet som nu blivit uppfyllda. Istället för att fylla detta inlägg med en massa tråkig text så lägger jag upp en del bilder och låter dessa tala för sig själva!
När vi kommit fram till hotellet som låg i mid town bara några gator från central park. Vi kunde se parken från hotellrummets fönster!
Uppe i top of the rock, där man ser ut över hela central park.
 Empire State Building rakt framför oss!
Utsikt ut över Hudson river.
Nästan som på film!
Höghusen och det långa gatorna!
Tunnelbanan som man bara sett på film!
Ohälsosam mat i massor, här våfflor med jordgubbar och grädde.
Det omtalade VOSS vattnet från Norge.
Flatiron building, formad likt en tråtbit såå coolt!
En nattbild då alla hus lyser som magi!
Den typiska luckan i taxin!
Vi tog en trip ut till frihetsgudinnan! Så otroligt häftigt att få se henne på riktigt med egna ögon!
Jag och syrran tog självklart kort med henne också!
Bild från båten nere i Brooklyn.
Otroligt vackra Freedom Tower, är helt kär i den byggnade. Denna byggnad är just nu den allra högst byggnaden i Manhattan.
9/11 memorial, så himla vacker dom gjort det! Man kände hur speciellt det va och man kände sig så unik som fick stå där och se denna vackra minnesplats.
Magnifika Freedom Tower igen.
Vacker vy från sidan av Hudson river.
Uppe från Empire State Building på natten!
Från när vi besökte den amerikanska flottan. Man klev på ett jättelikt skepp som förr varit ute i krig men nu va byggt som ett museum, så häftigt!
Inne i båten, man fick nästan lite klaustrofobi!
Har även stått precis intill en rymfärjan Enterprise. Den första rymdfärjan som byggdes. Dock användes denna ebart för att testa flygegenskaper och landning. Sjukt coolt ändå!
Till nåt helt annat, inget mindre än Time Square!
Fick även bli en sväng till the museum of natural history! Precis som från filmen natten på museet.
Eftersom att ville hälsa på Dumdum!


Från fina Central Park med staden bakom mig!
 
Börjar med detta, bilderna från Florida får bli i nästa inlägg då det blir så himla mycket.