25 juli 2015

Hej på er allihopa! Nu har jag äntligen lite tid över och ett wifi som funkar noggorlunda. Ska därför försöka dra iväg ett litet inlägg. Efter fyra hysteriska dagar i New York har vi nu tagit oss ner till Florida, ca 2 och en halv timme med flyg. Dessa fyra dagar har varit helt fantastiska. Med hjälp av mitt schema har vi hunnit med nästan allting som stod på min "to do list" allt från top of the rock, empire state building, central park och mycket annat. De som jag inte hunnit me får vi ta när vi åker tillbaka om en vecka. Nu ska vi se Floria och Miami. Ska bli så fantastiskt! Det lilla jag har sett hittills har varit över mina förväntningar och imon ska vi ta oss till Miami beach, kommer bli hel grymt!

Sammanfattar dagarna i New York med bilder då det är mycket roligare! Hoppas att alla ni där hemma har det bra, kramis sålänge!







Första dagen, man nästan drunknade bland alla höghus och intryck!
Utsikten från vårat hotell, man kan skymta central park i mitten mellan alla höghus!


Top of the rock!


Selfie med frihetsgudinnan!

9/11 memorial, så vackert!



Empire State Building på kvällen. Vi sparade detta tills solen gått ner då vi ville staden i mörkret. Bland det vackraste jag varit med om!
Central park, där skulle jag kunna gå runt i timmar! 
Utsikt från planet över Manhattan. 

Kännas fantastiskt roligt att vi ska tillbaka dit innan vi åker hem. Då ska de shoppas av massor, ett besök på Brooklyn bridge och Wall street. Finns en massa fler bilder men får lägg upp dom vid ett annat tillfälle då jag inte kommer åt dom nu! 

1