30 december 2014

Imorgon klockan 12 slår vi alla om till 2015. Ett nytt år med nya tag och nya prövningar. Själv så ser jag detta som en omstart och jag tror kanske inte att jag är ensam vad gällande detta. Mitt 2014 har varit mycket lärorikt, jag har träffat en massa nya härliga människor, lärt mig en hel del nytt men även lärt känna mig själv mycket bättre. Kommit åt en sida av Ida som jag inte visste om tidigare. Både på gott och ont. Även om det är bra att man nu vet mera om sig själv så har jag även många gånger skrämt mig själv. Vetenskapen om vad man är kapabel till kan ibland skrämma mer än självaste handlingen. Men varje dag är en ny dag, med nya intryck, känslor och händelser. Det gäller bara att man är öppen för en förändring. Jag har sårat människor i min omgivning som jag tycker väldigt mycket om men jag har samtidigt själv blivit mycket sårad under året som gott.

Därför kliver jag in i 2015 med bestämda och nyfikna steg, öppen för allt men också ett år klokare. Jag tänker göra 2015 till Idas år. Där hon få chansen att lära, ta del och upptäcka nya saker. Jag är för övrigt nöjd med det liv jag har, jag älskar mina familj och mina vänner över allt annat. Problemet är kanske att jag brytt mig för mycket om alla människor i min omgivning än tagit tag i mig själv. Det är lätt att man blundar för sina egna handlingar och även behov och detta måste jag nog bli bättre på. Att värna och ta hand om mig sig själv för att sedan kunna skapa glädje hos andra. Ibland vill jag ge så mycket kärlek som det bara går och man inser då inte ens egna begränsningar.

Till alla jag kanske behandlat illa eller sårat under årets lopp vill jag från djupet av mitt hjärta be om förlåtelse, men jag vill även att ni ska veta hur grymma ni är och hur glad jag är att jag har er. Jag vill även tacka för detta fantastiska år och att jag fått möjlighet att leva detta året ut också. Livet är en gåva och jag hade ingen avsikt med att slösa bort de. Fånga dagen och lev varje dag som om den var den sista. Massor av kärlek.