12 februari 2014

Hej på er!

De dagar jag inte bloggat kan vi lika gärna spola över och så börjar vi om idag. Hann bli 19 sista jag bloggade! Hoppas ni gillade mitt tårtinlägg! Den är tyvärr hela slut nu men god va den! Halva veckan har nu gått (glädjehopp). Dagen idag har tillbringats inne på Stockholms bobliotek med Linnea. Vi fick faktiskt lite gjort samt en mycket trevlig dag, annars på lediga dagar ligger jag bara i sängen hela dagen.. Igår var jag bjuden på middag hos Elin! Vilken lyckad kväll super god mat med ett rent, nyttigt och fräscht tema och massa härliga männiksor åå kärlek till er alla!

Seer så fram emot denna helg! Helt dunder maxad! På fredag är det alla hjärtans dag då jag inte har någon pojkvän ska Danne, STÖKIS om jag mysa tillsammans! Middag och film! På fredag ska är det party för mökarna (mig och Sara). Våra finaste vänner kommer och jag hoppas det blir en 19 års fest att minnas! 

Super duper! Snart ska jag bege mig hem till Alex! Super excited vi har inte setts på så länge! Så de blir en kväll att ta igen lite!