22 februari 2012

Tja! Har nästan precis kommit hem. Har tryckt in mig 2 mackor och dricker mitt goda te! Lär bli några koppar till ikv eftersom att jag inte kommer kunna dricka nå mera te på en vecka från och me imon..... ;(. Man får inte dricka vattnet nere i Egypten so no te for me. Ja hörrni detta var min sista skoldag då. Asså har inte riktigt fatta än att imrogon bitti kolckan 5 ska vi åka in till arlanda! Its fukcing unbelievable!!! Blir att gå och lägga sig tidigt ikv ;)
Sa hej då till tejerna i skolan idag. Känns lite depp sådär. Men vafan jag ska utomlands!!!!!!! Är så jävla trött på svergie nu så det finns inte. Jag hatar det så in i helvete!!!! Skulle till skolan imorse, bussen kom inte. Jag fick damp och messar Elin. Hon ringer mig och säger att alla bussar är inställda! Jag fick då ännu mera damp och inser att jag inte kommer komma till skolan. Men då messar Tilda och säger att hon och hennes mamma plockar upp mig. Och påvägen hittar vi oxå Sofia som står och väntar på sin buss som inte kommer. Så jaa visst gillar vi äventyr men jag hatar när det vänder sig till något negativt! Har hållit på att halka tusen gånger bara idag! Fan de är is gata i hela stockholm känns det som.
Sen pricken över i så blev mitt hår lockigt eftersom det regnade ute! Åååh vilket skit! Men jag redovisade på spanskan idag. Det gick förvånandsvärt bra måste jag säga! Min lärare tyckte jag va duktig så de känns ju bra! ;). Nu måste jag skriva klart min uppsats i svenskan puss på er så länge!