30 oktober 2015

Nu tar jag officiellt helg med en varm chai latte i min hand. Vad kan denna fredagseftermiddag bjuda på då? Ska faktiskt på bio med min far och se nya Bond filmen Spectre! Som jag längtat!! Ända sen i julas har jag suktat efter denna och nu äntligen!

Annars i veckan så har jag pluggat, tränat, varit på kalas, gått i skolan, samt bäst av allt skratta och haft hysteriskt kul!
Igår hade jag mitt "officiellt" första event som jag helt på egen hand skapade. En halloween-night fullproppad med en massa skräckfilmer! Super kul och blev så glad över hur många de va som faktiskt kom och även sa innan de gick att jag borde ordna ett event igen! Hur kul som helst! Folk är så underbara! Visste inte att det kunde vara så kul att anordna ett event på detta sättet! Funderar starkt på att gå med i festkommittén då jag har så galet mycket tankar och idéer. De faktumet att folk till och med ber mig gå med måste ju betyda nåt!

Så en helt klart toppenvecka! Nu tar jag helg och vilar upp mig inför nästa veckas baravder då de är den "stora pubrundan". Ja det händer alltid nåt i Uppsala! Mycket det som gör att man överlever vardagen där borta. Säger de igen studentlivet måste man fan bara ha  levt nångång i livet även om jag föredrar å passa på nu medans man är ung! 
Längtar tills nästa vecka alltså, låter kanske helt galet men så är det!

Nu ska jag avnjuta min chai puss på er!
Den obligatoriska selfien!